til oversigten
luk tekstboks

Eden - Kvt. Paradis, Lunds Universitet

Projekt: Udvikling af studiemiljø for Statsvetenskab på Lunds Universitet – transformation af eksisterende bygning
Klient: Akademiska Hus, Region SYD
Periode: 2010 - 2013
Areal: 2.400 m²

Vis beskrivelse Skjul beskrivelse


Bygningen Eden ligger i hjertet af Kvarteret Paradis på Lunds Universitet. JUUL | FROST Arkitekter har vundet parallelopdraget for udviklingen af kvarteret, og på baggrund af vinderprojektet er tegnestuen ansvarlig på transformationen af bygningen Eden til et samfundsvidenskabeligt studiecenter. Den overordnede målsætning med projektet er at udvikle Eden til en åben og tilgængelig bygning 24/7. Eden skal være et udvekslingspunkt med fokus på grænseoverskridende sociale og fagmæssige møder. Nøgleordene er for det nye studiecentrum er ledelse, kommunikation, informationskompetencer, samarbejdsevner, interaktion, debat og kritisk dialog.

Forud for bygningstransformationen ligger en kompleks modnings- og udviklingsproces, der blandt andet indebærer kortlægning af eksisterende og fremtidige behov, etablering af fremtidsscenarier samt udvikling af bygningen Eden til et realiseret studiemiljø.

Se også:
Kvarteret Paradis
Kundskabsstrøget
Studiecentrum – Academic City Lounge